alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db kacsa | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 evőkanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
fél citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 mokkáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |