| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 teáskanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 15 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fél zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
| 1 szál petrezselyemgyökér | 29 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 5.4 | 0 |
| 3 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 fej fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
| 20 dkg füstöltkolbász | 315 | 14.5 | 28.3 | 0.2 | 0 | 132 |
| 8 dl marhaalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 50 dkg
sertéscomb |
160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||