Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Keresés az összes tartalomban

Mustáros zúzatokány

Az apróra vágott vöröshagymát forró olajon megfonnyasztom, majd a gondosan megtisztított és feldarabolt zúzát rádobva, megpirítom. Megfűszerezem a borssal, a majorannával, felöntöm egy kevés vízzel és belekeverem a mustárt, a ... tovább

Édes-savanyú pulykamell

A megmosott pulykamellet vékony csíkra vágjuk, a szójaszósszal, cayenni borssal, zúzott fokhagymával összekeverjük, fél órát állni hagyjuk, majd az előmelegített olajon megpirítjuk. Az olajból kivesszük. A serpenyőben maradt ... tovább

Makói csirketokány

A csirkecombot kicsontozzuk, lebőrözzük és a húst csíkokra vágjuk. A finomra vágott vöröshagymát zsírban megfonnyasztjuk, megpirítjuk rajta a paradicsompürét, majd a hozzáadva a fokhagymát, a zöldséget és a csirkehúst ... tovább

Csülök pékné módra

A gondosan megtisztított csülköt kuktába teszem, párolórácsra, kevés vízzel, sózom, fűszerezem (só, bors, babérlevél, köménymag, fokhagyma ízlés szerint). Kb. fél óra alatt puhul meg. Kivéve, csontjáig bevágom és olajjal ... tovább

Pikáns tarjatekercs

A kivert tarjaszeleteket megsózzuk és megborsozzuk, majd az egyik oldalát megkenjük mustárral. A hagymát megtisztítjuk és uborkagyalun felszeleteljük, az uborkával együtt. A vékony szeletekre vágott füstölt szalonnát rátesszük a ... tovább

VERUSS - szilvasgomboc-veruss.blogspot.com

Minden, ami a konyhában történik: sütés, főzés, tálalás, kísérletezés, praktikák....

www.edenyek.hu

Kónya Pál vagyok, 53 éves, vállalkozó kiskereskedő. Konyhai felszerelések és kiegészítők forgalmazásával foglalkozom több, mint 28 éve. A web áruház létrehozásával az volt a célom, hogy a sok éves tapasztalatommal segítve megbízható és minőségi edények széles kínálatát tegyem elérhetővé mindenki számára.