Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
A cikk nyomtatása!

www.edenyek.hu

  • Címkék:
  • konyhai eszközök
2012. július 23. | hétfő

Kónya Pál vagyok, 53 éves, vállalkozó kiskereskedő. Konyhai felszerelések és kiegészítők forgalmazásával foglalkozom több, mint 28 éve. A web áruház létrehozásával az volt a célom, hogy a sok éves tapasztalatommal segítve megbízható és minőségi edények széles kínálatát tegyem elérhetővé mindenki számára.

 Bejártam fél Európát, melynek során több nemzet étkezi szokásait is  megismertem, gasztronómiai tudományukat elsajátítottam, és nem csak  tudok, de szeretek is főzni. A hosszú évek alatt rájöttem, hogy nem  mindegy hogy milyen ételt milyen minőségű edényben, sütőben készítek el,  főzök, sütök, vagy párolok, mert a különböző anyagötvözetű edények mind  más és más ízeket hoznak elő ugyanabból az ételből.

 Tehát nem párolódnak vagy sülnek egyformán. Az általam ismert országok  nemzeti ételeinek egyedi ízeihez nem csupán különböző, az adott tájra  jellemző jellegzetes alapanyagok járulnak hozzá, hanem az edények  minősége, összetétele is, biztosítva ezzel az utánozhatatlan íz  világukat. Tapasztalataim hosszú sora arra engedett következtetni, hogy  nem pusztán az ízek fontosak a gasztronómiában, hanem az egészséges  étkezés, amely egyre fontosabb részévé válik felgyorsult világunkban. Fő  célom az egészséges táplálkozás biztosítása minden ember számára.

 Ennek érdekében főként 18/10- es nemesacélból, vasból, szilikonból  készült termékeket árusítok. Sajnos a betegségek közel felét a helytelen  táplálkozás okozza. Mindez köszönhető a túl zsíros és sós ételeknek. A  hagyományos főzés során, először tönkretesszük ételeinket, majd jól  megfűszerezzük, hogy ehető legyen, és a család elé tesszük a só, bors,  paprika és mindenféle ízfokozók kíséretében. Sajnos ehhez szoktunk, mert  másképp nem tudjuk elkészíteni ételeinket a hagyományos edényekben, mert  azokban 80 C-fok felett minden vitamint kifőzünk az ételekből.

 

www.edenyek.hu

[email protected]

[email protected]