| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 1 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fél
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 2 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 1 db
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1/2 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
| 25 dkg pácolt hering | 144 | 11.1 | 11 | 0 | 0 | 80 |
| 2 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||