Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Kapros halsaláta

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Hidegkonyhai készítmények 
Cimkék: Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Előételek, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Macskajajra, Buli, Szilveszter, Karácsony, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Savanyú, Hideg, Halak, Zöldség, Tejtermékek, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 csokor kapor 0 3.7 0.8 10.2 2.2 0
1 evőkanál olívaolaj 901 0 99.6 0 0 0
1 teáskanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
1 fél citrom  31 0.4 0.6 2.3 5.3 0
2 db burgonya  94 2.5 0.2 20 2.5 0
1 db alma  35 0.4 0.4 7 2.3 0
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
1/2 db kigyóuborka 12 1 0.1 1.7 0.9 0
25 dkg pácolt hering 144 11.1 11 0 0 80
2 dl kefír 52 3 2.7 3.8 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A kifilézett halat, a kicsumázott almát, az uborkát, a hagymát és a főtt burgonyát kis kockára vágjuk. Beleforgatjuk a többi hozzávalóból kevert öntetbe. Jól behűtve, kaporszálakkal díszítve tálaljuk.
Vajat és barnakenyeret kínáljunk mellé.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)