| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 doboz joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál Tabasco mártás | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 teáskanál római kömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál thai sárga curry paszta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db
csirkemell |
110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A római köményt és a koriandert porrá törjük, a chilit apróra vágjuk, majd az összes hozzávalót, botmixerrel jól eldolgozzuk. A ceruzányi csíkokra vágott csirkemellet hozzákeverjük és fél órát állni hagyjuk. Átforgatjuk és tepsibe simítjuk. A tepsit alufóliával beborítjuk és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk. 20-25 perc múlva a fóliát levesszük és fedetlenül, még negyed órát sütjük.