alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg báránylapocka | 194 | 19.7 | 12.7 | 0.3 | 0 | 70 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1/2 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
2 maréknyi zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 csokor tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |