| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 5 kg
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 50 dkg
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 50 dkg
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 fej
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 4 adag babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 50 dkg aszalt alma | 252 | 1.4 | 1.6 | 55.4 | 0 | 0 |
| 1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||