alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
5 kg paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
50 dkg zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
50 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
4 adag babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg aszalt alma | 252 | 1.4 | 1.6 | 55.4 | 0 | 0 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |