alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 fej kínaikel | 16 | 1.2 | 0.3 | 2 | 1.7 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg búzadara | 0 | 9.4 | 1 | 73.4 | 7.2 | 0 |
1 teáskanál chilipor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 teáskanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
4 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
2 evőkanál sherry | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |