alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
8 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
4 db csirkecomb | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |