alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
16 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
2 db vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg gorgonzola | 34 | 3.4 | 0.1 | 4.6 | 0 | 1 |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |