Gorgonzolával töltött csirkemell (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 50 perc A recept forrása: Andriska A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Buli, Hétvégi ebéd, Göngyölt, Töltött, Édes, Sós, Meleg, Húsfélék, Gyümölcsök, Tejtermékek, Meleg nyári napokra, Hideg téli napokra, Farsang Hozzávalók 4 személyre:
A csirkemellet széthajtjuk, majd lapjában félbe vágjuk. Gyengéden kiverjük. Az olajon megpárolt köménnyel, a finomra vágott hagymával és a hozzákevert gorgonzolával megkenjük. Persze fűszerezzük. Szorosan a baconba tekerjük. 200 fokos sütőben pirosra sütjük. Az áfonyás rizzsel tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||