alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
6 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 fej fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 db házinyúl | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |