| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 2 db füstölt csülök | 366 | 17.2 | 33 | 0.1 | 0 | 0 | 
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| igény szerint liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 2 evőkanál narancslekvár | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||