alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 szál salátauborka | 15 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0 | 0 |
4 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 fej fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
igény szerint zöldparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |