alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2,5 adag száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
15 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 db csillagánizs | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 db kardamom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |