alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
10 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
20 dkg piros ribizli | 38 | 0.6 | 0.2 | 7 | 3.5 | 0 |
20 dkg fekete ribizli | 49 | 0.9 | 0.2 | 9.5 | 6.8 | 0 |
20 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
20 adag málna | 35 | 1.2 | 0.3 | 5.4 | 4.7 | 0 |
20 dkg faeper | 39 | 0.4 | 1 | 11 | 0.7 | 0 |
1 csomag zselatin | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
1 dl friss narancslé | 214 | 0.7 | 0.2 | 10.9 | 0 | 0 |
4 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
0,5 kávéskanál citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl édes pezsgő | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |