alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
60 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
15 dkg mogyoró | 691 | 15.6 | 63.5 | 8.7 | 8 | 0 |
15 dkg zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 csipet bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kiskanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |
alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
12 dkg búzadara | 0 | 9.4 | 1 | 73.4 | 7.2 | 0 |
75 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |