alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
4 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 teáskanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
1 db zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
igény szerint karajcsont | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |