alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 maréknyi bébispenót | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 maréknyi rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 kávéskanál szecsuáni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 maréknyi eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
1 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
fél narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
fél lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 |
1 csokor metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |