alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
3 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg marhafelsál | 243 | 17 | 19 | 0.6 | 0 | 83 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1/2 dl konyak | 246 | 0 | 0 | 1.7 | 0 | 0 |
50 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
5 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |