alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 késhegynyi rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 szelet füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
4 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
4 szelet parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
4 db debreceni | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 75 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |