Debreceni sajttal és paradicsommal sütve (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 15 perc A recept forrása: kicsilány A recept nehézségi foka: 2 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Hentesárukból Cimkék: Húsételek, Reggeli, Hétköznapi vacsora, Sörözés, borozás, Uzsonna, Meleg nyári napokra, Hideg téli napokra, Koleszban főztük, Buli, Sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A debrecenit hosszában félbe vágjuk, majd a szeletbe vágott sajtot beletesszük. A paradicsomot karikára vágjuk és meghintjük a kockára vágott zöldfűszerekkel, a tepsibe hintjük a kockára vágott hagymát és fokhagymát. Rárakosgatjuk a betöltött debreceniket, a szalonnával leterítjük, majd 180 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Kockázott hagymával, mustárral és ketchuppal kínáljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||