alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
20 dkg barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
12 dkg mandula | 610 | 27.6 | 52.2 | 6.8 | 9.8 | 0 |
20 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 csipet szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csapott mokkáskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
25 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 teáskanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 tábla étcsokoládé | 0 | 5.8 | 29.2 | 62 | 0 | 0 |
10 dkg kandiscukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |