alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál provance-i fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
5 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1.5 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
8 szelet tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |