alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg brokkoli | 24 | 3.3 | 0.2 | 2.3 | 3 | 0 |
20 dkg
burgonya ![]() |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
2 db húsleveskocka (marha) | 170 | 17.3 | 4 | 16.1 | 0 | 0 |
1 gerezd
fokhagyma ![]() |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
2 szelet gépsonka | 157 | 22.6 | 7.1 | 0.4 | 0 | 70 |
1/2 adag petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
ízlés szerint szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |