alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg fusili | 376 | 13.1 | 1.8 | 76.8 | 0.5 | 68 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
15 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
igény szerint parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |