| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 60 dkg fekete kagyló | 85 | 12 | 2.7 | 3 | 0 | 108 | 
| 2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 szál				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 4 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 | 
| 1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 5 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 kávéskanál borsikafű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||