Andalúz kagylósaláta (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 10 perc A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Saláták Cimkék: Saláták, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Bálint nap, Hétvégi ebéd, Főtt, Sós, Csípős, Hideg, Tojás, Zöldség, Hidegvérűek, Tejtermékek, Reform konyha Hozzávalók 4 személyre:
A kagylót megfőzzük a borral, sóval, borssal és a felvagdalt répával ízesített vízben. A húsát kiszedjük és lecsöpögtetjük. A kétszínű paprikát, a felvagdalt olívabogyót, a zúzott fokhagymát, az olajat és az ecete,t a sóval, borssal, a kakukkfűvel elkeverjük. A lefőzött kagylóhússal elkeverjük. Előételnek tálaljuk, friss pirítóssal. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||