alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
8 db csirke felsőcomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db padlizsán | 26 | 1.3 | 0.2 | 4.8 | 1.4 | 0 |
1 db patisszon | 0 | 1.2 | 0.1 | 6.2 | 0.5 | 0 |
1 db édeskömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
8 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |