alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 adag zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 |
1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
50 dkg füstöltkolbász | 315 | 14.5 | 28.3 | 0.2 | 0 | 132 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |