alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg pulykamell | 106 | 24.1 | 9.5 | 1 | 0 | 60 |
1/2 fej fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
3 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
igény szerint napraforgómag | 583 | 22.5 | 49 | 12.3 | 6.3 | 0 |
1 adag bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |