alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
30 dkg sertés agyvelő | 124 | 10.6 | 9 | 0 | 0 | 2000 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |