alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 teáskanál feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál rózsabors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |