alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
1 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
2 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 db alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
2 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
5 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
5 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
5 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
25 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
50 dkg kalács | 403 | 11.8 | 10.5 | 64.9 | 3.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |