alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1,5 kg csiperke gomba | 39 | 5.9 | 0.2 | 3.3 | 1.9 | 0 |
4 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 evőkanál száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
fél kávéskanál szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
igény szerint parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |