alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
igény szerint saláta | 16 | 1.4 | 0.3 | 2 | 0 | 0 |
1 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
2 teáskanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
4 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
4 db magos buci | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |