alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 teáskanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 maréknyi pörkölt, sós mogyoró | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 adag konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 doboz gombakonzerv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
20 dkg cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
30 dkg tofu | 73 | 8.1 | 4.2 | 0.6 | 0.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |