alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
80 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
4 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál mandulalapocska | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |