Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Szendvicsek (64 db.)

Csirkemelles-csírasalátás buci

A csirkemellet kifilézzük és lapjában kettévágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. Forró olajban aranybarnára sütjük. Lecsepegtetve félretesszük. A csírákat, a finomra vágott lilahagymát és a galambbegysalátát az olívaolajból és ... tovább

Csirkés zsemle

A csirkemellet szeletkékre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szerecsendióval és a felforrósított vajban pirosra sütjük. A kettévágott zsemlék belső felét szárazon megpirítjuk, majd vékonyan megkenjük mustárral, ráterítünk ... tovább

Disznósajtos szendvics

A majdnem teljesen félbevágott bucit széthajtjuk, az alsó felét megkenjük a krémsajttal, majd beborítjuk a disznósajtszeletekkel. A római salátával és a színes paprikasalátával díszítjük. Szorosan összehajtva, sütőpapírba ... tovább

Gixer melegszendvicse

A zúzott fokhagymát elkeverjük a tejfölben, majd megkenjük vele a kenyérszeleteket. A vékonyan félfőre vágott hagymával megrakjuk és ráborítjuk a bacont, majd a sajtot. Előmelegített sütőben, a sajt pirulásáig sütjük. ... tovább

Gombás-tormás szendvicskrém

A finomra vágott gombát, az olajon zsírjára sütjük, ha kész van belekeverjük a zúzott fokhagymát és a finomra metélt petrezselymet. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a villával összetört keménytojásokat és a tormás majonézzel kenhető ... tovább

Hagymás, cheddar sajtos quesadilla

A félfőre vágott hagymát, a felhevített olajon, párolni kezdjük, félidőben cukorral, sóval, borssal ízesítjük. Közben a sajtot lereszeljük. A sajt-hagyma-sajt tölteléket, minden második lapon elosztjuk és a másik lappal ... tovább

Hamburger tojással

A marhahúst és a faggyút átdaráljuk, majd sóval, borssal fűszerezzük. 4, a zsemléknél kissé nagyobb koronggá formázzuk. Két-két baconszelettel körbeburkoljuk, majd egyszer megfordítva, mindkét oldalát 2 evőkanál olajban, 3 ... tovább

Hawai melegszendvics, remoskában

A kenyérszeleteket kenjük meg vajjal, terítsük rá a sonkaszeletet, rakjuk rá az ananászkarikát. Borítsuk be a sajttal és tegyük a remoskába 10-15 percre. Természetesen sütőben vagy grillsütőben is elkészíthető. ... tovább

Hering magos buciban

A bucikat majdnem kettévágjuk és megkenjük a majonézzel. Rukkola levelekkel borítjuk, majd rárakosgatjuk a heringtekercseket. A tetejére vékonyra szelt paradicsomot és lilahagymát teszünk. Ízlés szerint sóval, borssal ... tovább

Hurkás-szőlős melegszendvics

A kenyérszeleteket megkenjük vajjal, majd ráterítjük a lebőrözött, felszeletelt véreshurkát. Sózzuk, borsozzuk és rányomjuk a krémsajtot. A tetejére rakjuk a szőlőszemeket. Grillezős sütőben, a sajt pirulásáig sütjük. Isteni ... tovább