| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 maréknyi szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
| 2 tubus krémsajt | 349 | 25.2 | 26.6 | 1.7 | 0 | 68 |
| 20 dkg véreshurka | 212 | 11.9 | 18.2 | 0.2 | 0 | 75 |
| 8 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| 8 szelet rozskenyér | 256 | 8.1 | 0.9 | 53.6 | 6.2 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A kenyérszeleteket megkenjük vajjal, majd ráterítjük a lebőrözött, felszeletelt véreshurkát. Sózzuk, borsozzuk és rányomjuk a krémsajtot. A tetejére rakjuk a szőlőszemeket. Grillezős sütőben, a sajt pirulásáig sütjük.