alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 maréknyi szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
2 tubus krémsajt | 349 | 25.2 | 26.6 | 1.7 | 0 | 68 |
20 dkg véreshurka | 212 | 11.9 | 18.2 | 0.2 | 0 | 75 |
8 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
8 szelet rozskenyér | 256 | 8.1 | 0.9 | 53.6 | 6.2 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |