alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 db magos buci | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
5 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 doboz galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 maréknyi lucernacsíra | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 maréknyi görögszénacsíra | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |