| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 db magos buci | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 12 db pácolt hering | 144 | 11.1 | 11 | 0 | 0 | 80 |
| 2 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
| 1 maréknyi rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A bucikat majdnem kettévágjuk és megkenjük a majonézzel. Rukkola levelekkel borítjuk, majd rárakosgatjuk a heringtekercseket. A tetejére vékonyra szelt paradicsomot és lilahagymát teszünk. Ízlés szerint sóval, borssal megszórjuk.