A hagymát leveleire szedjük és méretre vágjuk. A szalonnát szeletekre, majd 3x3 cm-es kockára vágjuk. A kifilézett csirkemellet hasonló kockára vágjuk. váltogatva az alapanyagokat, beáztatott bambusznyársra húzzuk. Sóval, borssal ... tovább
A csirkeszárnyakat három részere vágjuk, a szárnyvégeket más alkalomra eltesszük. A többi részt, sózás után, a borssal elkevert liszttel meghintjük és bő olajban tíz percig sütjük. Közben a felhevített olajban a finomra ... tovább
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, majd 3 részre vágjuk. A szárnyvégeket eltesszük a mélyhűtőbe és levesnek használjuk fel. A két vastagabb darabot bepácoljuk a szójaszósz, erőspaprika krém, bors és zúzott fokhagyma keverékbe, ... tovább
A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk és két evőkanál olajon, hirtelen, körbesütjük. A taginébe rakosgatjuk. A megmaradt olajon megpároljuk, a félfőre vágott hagymát, a vége felé hozzáadva, a darabolt fokhagymát. A csirkehúsra ... tovább
A mellfiléket vékonyra szeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd a lisztbe, a felvert tojásba és a reszelt sajtok keverékébe panírozzuk. Egy kerek tortaformát a szalonnával kibélelünk, úgy hogy a széleken túllógjon, a bundázott ... tovább
A brokkolit és a karfiolt rózsáira bontjuk, sós vizben roppanósra főzzük és egy üvegtál aljára tesszük. A csirkemellet apróra vágjuk, az olajon megpirítjuk és rászórjuk a zöldségre. A tejfölt a bazsalikommal, kakukkfűvel és a ... tovább
A húst 5 cm hosszú, kisujjnyi csíkokra vágjuk. Az olajon a finomra vágott hagymát megpirítjuk, majd paradicsompürét belekeverjük és hozzátesszük a húst. Sóval, törött borssal fűszerezzük és kevés víz hozzáadásával, félig ... tovább
A legfontosabb hogy a boros üvegből húzzuk ki a dugót!!!!!!!!!
Legyen kéznél a szódásüveg és a pohár.
Az étel elkészítése: A szalonnát zsírjára pirítom egy külön serpenyőben (én lemez wokot használok szabadtűzön) rádobom ... tovább
A felkockázott szalonnát, szórjuk a bográcsba és süssük zsírjára, majd adjuk hozzá a finomra vágott hagymát. Ha megpirult a hagyma, adjuk hozzá a felkockázott csülköt és a csülökcsontokat. Kevergetve süssük fehéredésig, ha ... tovább
A csülköt egy éjszakára beáztatjuk, majd friss vízben megfőzzük. A csülköt és a levét félretesszük. Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük és a zsiradékba dobjuk a fűszereket és az apróra vágott hagymát, a ... tovább