alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 liter vadalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 dkg mandula | 610 | 27.6 | 52.2 | 6.8 | 9.8 | 0 |
10 dkg csiperke gomba | 39 | 5.9 | 0.2 | 3.3 | 1.9 | 0 |
10 dkg csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
2 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
1 kg őzgerinc | 102 | 20.8 | 1.9 | 0.4 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |