alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db tojásfehérje | 14 | 3 | 0.1 | 0.2 | 0 | 0 |
1 késhegynyi szalalkáli | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg reszelt sajt | 366 | 20 | 29.7 | 2 | 0 | 0 |
1 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
1 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
25 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
50 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |