| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 teáskanál majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 mokkáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej
hagyma |
39 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 1.3 | 0 |
| 1 db
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 5 db tojásfehérje | 14 | 3 | 0.1 | 0.2 | 0 | 0 |
| 1,5 kg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1,5 kg
csirke |
132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||