alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint borókabogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 db húsleveskocka (marha) | 170 | 17.3 | 4 | 16.1 | 0 | 0 |
1 kg rizs | 352 | 8 | 0.3 | 77.5 | 1.4 | 0 |
5 db ecetes uborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
2 db paprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
30 dkg erdei gomba | 41 | 5.7 | 0.4 | 3.8 | 6 | 0 |
5 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
30 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
2 kg vaddisznócomb | 110 | 21.6 | 2.4 | 0.4 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |