alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
32 dkg carnaroli (rizottórizs) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
12 db rákfarok | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
6 dkg pármai sonka | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
3 dkg vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
2 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
3 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 liter csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
4 dkg kecskesajt | 285 | 16.7 | 23.4 | 1.6 | 0 | 0 |
1 ág kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
igény szerint olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |