alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg zöldspárga | 16 | 2 | 0 | 1 | 1 | 0 |
1 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
20 dkg cukorborsó | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
1 teáskanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 kávéskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 maréknyi pisztácia | 600 | 20.8 | 51.6 | 12.5 | 6.5 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |